Om Oss

Untitled-1

 

Mötet med människor och att fånga äkta känslor på bild är vår största inspirationskälla!

Vi, Peter och jag, finns i Skåne med bas i Malmö/Trelleborg men vi reser ofta till andra platser dit våra kunder tar oss. Från maj till september går den mesta tiden åt att träffa brudpar och noggrant planera bröllops fotograferingar – en av de viktigaste dagarna i deras liv!

Vid bröllopsfotografering har vi en stor fördel med att vara två fotografer, det är mycket som sker snabbt och vi vet, av erfarenhet, var vi ska befinna oss och NÄR!

Gäller det en porträtts eller bröllopsfotografering så är våra mål de samma – hög service och kvalitet , blandat med massor av glädje och nöjda kunder! Det är viktigt att ni, kunder, känner er trygga med oss och vårt arbete.

Fotograferar gör vi gärna i vår studio som finns i Trelleborg eller, om vädret tillåter, ute i vår underbara natur med alla dess färger. Det finns massor av vackra miljöer bakom husknuten, ibland ser vi bara förbi – ängen, gläntan eller den rostiga bakdörren… Efter fotograferingen träffas vi och Ni väljer själv ut alla era bilder! Vi hoppas att vår passion för fotografering syns och känns i våra bilder!

 

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Fotograf-Green-Cecilia-Peter/143710655718537″ fb_appid=”” box_width=”300″ box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]
error: Copyright Protected