Detta är vi, Cecilia & Peter, och våra tankar kring Bröllop!

8-blogg- detta är vi-2

Vi, Peter och jag, är Fotograf Green som älskar att fotografera Bröllop! Det är ett privilegium att få i uppdrag att följa förälskade par på en sådan viktig dag som deras bröllopsdag. Det allra viktigaste är att våra kunder känner fullt förtroende för oss och att vår relation byggs upp från första mötet vi har. Bästa resultatet uppnår vi genom att lyssna, bolla idéer och förstå. Och det är nog att förstå varandra som är allra viktigast.

8blogg bild 2

Ett bröllop planeras i god tid och oftast bokas vi upp till ett år i förväg – det är här vår gemensamma resa börjar. Vi bokar in vårt första möte men under hela resans gång har vi kontakt via tel eller mail, för jag lovar – frågorna är många och kommer i spridda skurar – inga frågor är för små för att inte besvaras.

Platsen för fotografering

Gemensamt väljer vi ut en plats som betyder lite extra för brudparet och det är där dagen börjar! Vi har gott om tid och vårt tidschema är gjort så att vi ska ha lugn och ro och slippa stressen som lätt kommer krypande en sådan här dag. Planeringen är A och O och det måste finnas tid för både toalettpauser och näringspauser och vi föredrar att ha några minuter över innan vigseln börjar.

8blogg bild 3

Fördelarna med att vara två fotografer är många och en situation där det verkligen märks är i kyrkan. Jag finns alltid framme vid altaret och har full kontroll på brudparet, ringbyte och gästerna. Peter finns alltid bak i altargången och han står för de pampiga bilderna där hela kyrkan från golv till tak finns med och även ”kyssen” ser mer effektfull ut från den vinkeln!

8blogg bild 5

Utanför väntar alla gratulanterna och risgrynen ska kastas – här är läge för fina ögonblicksbilder, och åter igen, tacksamt att vara två fotografer!

8blogg bild 6

Spänningen hos brudparet brukar släppa så snart de kommit ut från kyrkan och ett mer avslappnat leende ger sig till känna – nu är det festen kvar!

8blogg bild 8

En personlig Känsla!

Självklart vill man att ens eget bröllop ska vara unikt och det bästa hittills och vi försöker till 100% göra Ert bröllop till det mest speciella – på ert eget lilla vis. Det är fotograferingsplatsen, årstiden, färgerna och temat som gör Ert bröllop just så speciellt, åter igen, kommunikationen mellan er och oss fotografer är så himla viktig!

8blogg bild 7

De färdiga Bilderna!

Självklart vill alla få se sina bilder så snart det är möjligt! Under högsäsong kan det dröja någon vecka men givetvis försöker vi redigera alla bilderna så snart vi bara hinner. Bilderna levererar vi högupplöst på vårt usb-minne och i våra olika bröllopspaket innefattas även papperskopior som väljs ut när det passar brudparet. Bilderna arkiverar vi ett år från det att vi levererat usb-minnet och vill ni ha råd eller hjälp så finns vi fortfarande där för er!

8blogg bild 4

Med en aning vemod så tar ”resan” slut här men jag måste erkänna – när jag tittar tillbaka på alla våra brudpar så blir jag alltid lite varm i hjärtat och jag får alltid ett leende på läpparna. Åter igen, det är ett så stort privilegium att få jobba som fotografer och få träffa alla dessa underbara människor!

8blogg bild 9

Hjärtligt Välkomna alla nya brudpar 2014

Cecilia & Peter

8-rty

8-7706sv

error: Copyright Protected